Nemam ziadnu prilbu vyskusanu len novu LS2 aj to len kratko.
Tato nishua sa mi pozdava
otazka k pinlocku:
Nevadi ked je tam stale? nezmensuje to vyhlad? Neviem vobec ako sa zije s pinlockom akurat viem ze ako funguje. Myslel som ze sa to do prilby vlozi napr na jesen a jar a v lete to je odtial prec
Pinlock ti při běžném provozu nevadí. Problém by byl pokud by jsi jezdil vyloženě na prašných cestách, i při utírání se může odřít, je dost choulostivý, ale ve výhledu a ani v noci nevadí. Můžeš jezdit i tak jak píšeš, ale nevidím k tomu moc důvod, to spíš sundavat na off-road, ale to jsou stejně nejlepší brýle. Na veletrhu měli jen starsi ls2 co jsem zkoušel a příjemnější vnitřek má nishua, ale zas stojí víc.
Pokud si ji koupíš, tak jezdí chvíli bez pinlocku a pokud se ti bude mlžit, tak si ho dej až pak a uvidíš jak se ti bude jezdit s ním.
Já vidím problém jen v tom, že je málo odolný.
Zkoušel jsem i samozatmavovaci a s tím se špatně jezdí v noci, rozmazává světlo. Ale jinak funguje celkem dobře.
Chybí mi sluneční clona na kterou jsem byl zvyklej, ale jinak spokojenej.
Pokud na to nespěcháš, sleduj akce na Louis.
Upravil MadMike83 dne 13-12-2016 14:02
Sluneční brýle by v tom neměl být problém, jeden v tom má dioptrické. Špiní se to stejně jako jiná helma, při otevření na to jde o něco víc prachu, ale není to tak hrozný, jde o to mít to čím utřít a to prostě jen nějakým mikrovlaknem nejlépe. Dá se i papírovým kapesníčkem, ale prostě na to musíš být opatrnej.
Já jsem off-road brýle nezkoušel, ale někdo psal, že v pohode.
Mám prosbu, nemá tenhle blembák někdo z Prahy a okolí? Z ničeho nic mi přestalo držet plégo prakticky v jakýkoli poloze (i úplně zavřený se pořád klepe), tak bych chtěl vyzkoušet, jestli se ošoupaly zoubky na plégu, nebo jestli je problém v systému uchycení. Díkes :-)