Radek1150 napsal:
Omlouvám se.Spískal jsem trip - moje oblíbenkyně Javořima a teď toto.
Nezbývá mi nic jiného,než plánovat ,jak se tam podívám na běžkách.
Třeba bude v únoru sníh.
Tak čo už s Tebou.
Ja tam zajtra nakuknem, už som tam dlho nebol....
Tak se chystám na cestu, měl bych tam být kolem druhé odpoledne. Snad se tam s někým potkám.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Pěkně jsem si pojezdil,díky za tip. Krásné počasí,co víc si může člověk přát. Škoda jen že byla slabší viditelnost. Na jaře se chystám na Javorinu znova. Dotaz: co je to na tom vedlejším kopci za železnou konstrukci? Přibližně východním směrem.
Upravil hobr dne 06-11-2011 17:58
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
hobrnos napsal:
Pěkně jsem si pojezdil,díky za tip. Krásné počasí,co víc si může člověk přát. Škoda jen že byla slabší viditelnost. Na jaře se chystám na Javorinu znova. Dotaz: co je to na tom vedlejším kopci za železnou konstrukci? Přibližně východním směrem.
Treba tam ísť pozrieť.
Je to prístupné, dá sa tam vylieť a že aký výhľad sa Ti naskytne
Volá sa to Jelenec. Je to bývalý vojenský vysielač alebo také niečo....
Prístup je jednoduchý - okolo Holubyho chaty (po ľavej ruke) priamo cez zjazdovku, dostaneš sa na lesnú cestu a stále po nej ......
Je tam ale tá blbá značka, ktorú niektorí z nás nemajú moc radi
Upravil Marek_T dne 07-11-2011 09:52
Je tam ale tá blbá značka, ktorú niektorí z nás nemajú moc radi [/quote]
Nerozumím: dá sa tam VYLIEŤ . Je to sjízdné pro moto nebo sa musí pešo? A také jak moc se kontroluje porušení zákazu vjezdu? Zdá se mi to pěšky dost daleko.
Upravil hobr dne 07-11-2011 18:14
(Mark Twain)
No tak úplne blízko to teda nie je.....pár kilometrov.....
Je to v pohode zjazdné - dá sa to spraviť aj na cestných gumách.
Kontrola to tam nejako moc nerieši, len aby ich nejaký akčný občan neaktivoval, keď Ťa uvidia križovať zjazdovku, predsa len je to chránená krajinná oblasť......
Ten zákaz jsem si všiml, možná by se to dalo někudy objet. Uvidím na jaře. Díky za info.
(Mark Twain)
Caute cenduraci! Som tu novy, tak sa vam chcem predstavit. Volam sa Lubo, som zo Slovenska, od Ilavy. Vas web uz dlhsie sledujem a som jeho velky fanusik. Ste moja krvna skupina. Dufam, ze si najdeme spolocnu rec a mozno sa stretneme i na nejakom výjazde.
durisko2 napsal:
Caute cenduraci! Som tu novy, tak sa vam chcem predstavit. Volam sa Lubo, som zo Slovenska, od Ilavy. Vas web uz dlhsie sledujem a som jeho velky fanusik. Ste moja krvna skupina. Dufam, ze si najdeme spolocnu rec a mozno sa stretneme i na nejakom výjazde.