Morava - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...
|
xx4 |
Přidané 15-05-2010 21:21
|
Člen
Příspěvek: 1660
Založený: 02.05.10
|
3X napsal:
pavelgs napsal:
3X napsal:
a taky doufám, že to není ta bejvalka od Alexe z Vídně, věčně v servisu, stále neopravitelná
NE NE NE a NE. Je to 950S.990 jsem nechtěl mimo jiné i kvůli problémům které mívaly.Tohle je vymazlený ročník 2004.
tak to není co ŘEŠIT
jen požádej admina o změnu NICKU
tento ti nesedí
Změna nicku nebude. Už jen proto, že bude některé značkové extremisty dráždit to spojení GS-KTM. To si přeci nemůžu nechat ujít |
|
|
|
xx4 |
Přidané 15-05-2010 21:26
|
Člen
|
petr_t napsal:
jo je to strojovna ,proklouzla mi mezi prsty tak gratulace
Díky.Uvidíme jak mi sedne.Zpočátku trošku rozpaky,ale po 100km se mozek přepnul z režimu BMW do režimu KTM a začalo se mi to líbit. Přitom není nutné na ní lítat jak magor z řetězu utržený.Umí i plynulou pohodovou jízdu.Jen musí člověk přijít na to,kudy na ni. |
|
|
|
prezi |
Přidané 15-05-2010 21:41
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4046
Založený: 20.04.10
|
...je opravdu kásná
'' |
|
|
|
itchy |
Přidané 15-05-2010 21:59
|
Člen
Příspěvek: 784
|
pavelgs napsal:
petr_t napsal:
Díky.Uvidíme jak mi sedne.Zpočátku trošku rozpaky,ale po 100km se mozek přepnul z režimu BMW do režimu KTM a začalo se mi to líbit. Přitom není nutné na ní lítat jak magor z řetězu utržený.Umí i plynulou pohodovou jízdu.Jen musí člověk přijít na to,kudy na ni. Snad budes spokojen,a preji co nejmene poruch. |
|
|
|
pantata |
Přidané 15-05-2010 22:20
|
Člen
Příspěvek: 66
|
tak to tedy čumím....ani nevím co napsat...musím to jít vydejchat ,ale je překrásná, má to abs? |
|
|
|
paja1 |
Přidané 15-05-2010 22:21
|
Člen
Příspěvek: 34
|
No to teda koukám. Nakonec přece jen KTM...To jsem zvědavý, jestli budeš jezdit ještě zběsileji na silnici než doteď. Každopádně ať slouží. |
|
|
|
xx4 |
Přidané 15-05-2010 22:34
|
Člen
|
to miky:Já to vydýchávám taky .Byla to taková rychlá akce.ABS to bohužel nemá.Taky bych jej bral,ale do Ska se nedává.
To paja1:Nakonec jo.Původně jsem si opravdu chtěl dát pauzu,ale tohle by mohl být další level ježdění.Uvidíme.
Já zběsile nikdy nejezdil.To byl jen optický klam. Fakt ale je,že to jede jak z praku.To zase jo.Budu si muset dát sám na sebe pozor,abych se nenechal unést. Ten motor je neskutečně točivý. |
|
|
|
petr_t |
Přidané 15-05-2010 22:41
|
Člen
Příspěvek: 691
Založený: 15.05.10
|
pavelgs napsal:
to miky:Já to vydýchávám taky .Byla to taková rychlá akce.ABS to bohužel nemá.Taky bych jej bral,ale do Ska se nedává .
To paja1:Nakonec jo.Původně jsem si opravdu chtěl dát pauzu,ale tohle by mohl být další level ježdění.Uvidíme.
Já zběsile nikdy nejezdil.To byl jen optický klam. Fakt ale je,že to jede jak z praku.To zase jo.Budu si muset dát sám na sebe pozor,abych se nenechal unést. Ten motor je neskutečně točivý.
to je ,ale nevibruje do stran |
|
|
|
pantata |
Přidané 15-05-2010 22:51
|
Člen
Příspěvek: 66
|
to pavelgs:přeju jistou ruku na plynu a na brzdě, těším se až si ji prohlídnu naživo, ale fakt je moc hezká , ty válce do stran tě aspon omezovaly v náklonu, ale takhle?nevím nevím |
|
|
|
xx4 |
Přidané 15-05-2010 23:54
|
Člen
|
To petr_t: To nevadí.
To miky:Neboj.Ještě bude chvíli trvat než tu potvoru dostanu do ruky. |
|
|
|
bystricke |
Přidané 16-05-2010 00:27
|
Člen
Příspěvek: 638
|
pavel ktm:gratulace jak svinjadoufám že ktomu si dostal i nějaký vercajg |
|
|
|
refi |
Přidané 16-05-2010 00:27
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
blahopřeji pavle, já už jsem si říkala, že sotva se zase vrátím do jedné stopy, tak ty končíš, ale je vidět, že volání divočiny ... teda šotoliny ... se odolat nedá
a motorka je to krásná |
|
|
|
qwert |
Přidané 16-05-2010 07:26
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
pavelgs napsal:
petr_t napsal:
Díky.Uvidíme jak mi sedne.Zpočátku trošku rozpaky,ale po 100km se mozek přepnul z režimu BMW do režimu KTM a začalo se mi to líbit. Přitom není nutné na ní lítat jak magor z řetězu utržený.Umí i plynulou pohodovou jízdu.Jen musí člověk přijít na to,kudy na ni.
Na výše zmíněné kecy nedej,to je jen závist.Vítej v nejvyšší endurodimenzi a těš se na nové zážitky které ti tento špičkový stroj poskytne.. |
|
|
|
petr_t |
Přidané 16-05-2010 07:35
|
Člen
Příspěvek: 691
Založený: 15.05.10
|
qwert napsal:
pavelgs napsal:
petr_t napsal:
Díky.Uvidíme jak mi sedne.Zpočátku trošku rozpaky,ale po 100km se mozek přepnul z režimu BMW do režimu KTM a začalo se mi to líbit. Přitom není nutné na ní lítat jak magor z řetězu utržený.Umí i plynulou pohodovou jízdu.Jen musí člověk přijít na to,kudy na ni.
Na výše zmíněné kecy nedej,to je jen závist.Vítej v nejvyšší endurodimenzi a těš se na nové zážitky které ti tento špičkový stroj poskytne..
závist to není,jen jsem ji mohl mít za pár šupů a kámoš byl rychlejší,předloni ji tady jeden Němec doslova produpal v nevěstinci a prodal ji za 80t |
|
|
|
jencekgs |
Přidané 16-05-2010 09:21
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10
|
prezi napsal:
hola, hola Moravská sekce!
...je to tak 14 dní co jeden náš kamarád prodal bramboru s tím, že už ho jezdit nebaví a že si dává minimálně rok pauzu! ...vzpomínáte si"
...dnes je vše jinak!!!
' '
..co na to říkáte?
Já to věděl že nevydrží. Je to krasavice to zase jo.
Jen si nezapomeň do výbavy koupit sprej na řetěz
Velká gratulace
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
xx4 |
Přidané 16-05-2010 10:50
|
Člen
|
Itchy-díky.Snad mě nezklame.
Bystřické-Rejpale Počkej až pojedeme na bazény,tam uvidíš ten fičák. .....a vůbec.Potřeboval bych nějaký malý topkejs.Co ty na to?
Refi-Díky.Překvapil jsem i sám sebe . Může za to moravská sekce cendura a bmwgs. Jen tak koukat na fotky z vyjížděk prostě nešlo vydržet. Banda jedna.
Qwert-Jsem v klidu.Chvilku bude trvat než ji dostanu do pracek,pak nazuju trošku ostřejší gumy a hybaj do terénu.Zatím tam mám Scorpiony a ty do bláta moc nejsou.Až ji trošku víc protáhnu,hodím sem srovnávák GS1150 vs LC8,abych vyvrátil nebo potvrdil fámy které tyhle motorky doprovázejí.
Jencek-Nevydržel no ..........a sprej na řetěz nepotřebuju.Mám scotoiler.
Upravil xx4 dne 16-05-2010 10:53 |
|
|
|
jencekgs |
Přidané 16-05-2010 13:08
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10
|
Už se těším až se někde potkáme, doufám že vyjde ta moje vyjížďka kolem ŠTBK, rád bych tě viděl v akci na tankodromu.
Tak to budeš mít bezudržbové jako kardan
Tak hlavně ať je to dobrej kus a netrápíš se s ní jak s BMW.
Myslím že by ti mohla víc sedět na tvůj kamikadze styl
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
xx4 |
Přidané 16-05-2010 13:49
|
Člen
|
jencekgs napsal:
Už se těším až se někde potkáme, doufám že vyjde ta moje vyjížďka kolem ŠTBK, rád bych tě viděl v akci na tankodromu.
Prý kamikadze styl .No pravda,někdy jedu svižnějc,ale nikdy ne na doraz.Vždycky s rezervou.Na tankodrom se těším.Jenom doufám že do té doby trošku oschne.Pireli Scorpion nejsou zrovna ideální gumy do jílu. |
|
|
|
xx4 |
Přidané 16-05-2010 13:51
|
Člen
|
pavelgs napsal:
jencekgs napsal:
Prý kamikadze styl .No pravda,někdy jedu svižnějc,ale nikdy ne na doraz.Vždycky s rezervou.Na tankodrom se těším.Jenom doufám že do té doby trošku oschne.Pireli Scorpion nejsou zrovna ideální gumy do jílu.
Z motorky mám radost.Dneska jsem byl v garáži už třikrát na čumendu a cuká mi to rukama až hrůza.Už aby přestaly padat žáby.
Edit:Ježiš já su jaryn.Místo editu jsem to odcitoval
Upravil xx4 dne 16-05-2010 13:52 |
|
|
|
prezi |
Přidané 16-05-2010 14:16
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4046
Založený: 20.04.10
|
pavelgs napsal: Edit:Ježiš já su jaryn.Místo editu jsem to odcitoval
...to neva, prostě máš radost a my máme pochopení
...taky bych byl nervózní - koupit si hračku a nemoci si hrát
|
|
|