Waltr napsal:
Podle fotek fajn akce. na nezpevněný povrch, jsi evidentně nezanevřel.
Byla sranda, nádherná příroda, jíst a pít bylo také co, pohostinost a srdečnost jakou jsem jinde nezažil a ofíček jen střednělehký, tzv. čut-čut
( tady musím vyseknout poklonu Kačce - nebojí se a opravdu umí - projela tam, kde by spousta chlapů vyměkla... ) prostě, vše bylo na pohodu, pohodoví lidičci - a to mám rád....
Ukraina je prostě nádherná, surová, drsná.....
Jak už zmínil Mára, na příští rok máme zamluvenou celodenní projížďku ZILem po Poloninách, takže se těším už teď.....
Waltr napsal:
Podle fotek fajn akce. na nezpevněný povrch, jsi evidentně nezanevřel.
Byla sranda, nádherná příroda, jíst a pít bylo také co, pohostinost a srdečnost jakou jsem jinde nezažil a ofíček jen střednělehký, tzv. čut-čut
( tady musím vyseknout poklonu Kačce - nebojí se a opravdu umí - projela tam, kde by spousta chlapů vyměkla... ) prostě, vše bylo na pohodu, pohodoví lidičci - a to mám rád....
Ukraina je prostě nádherná, surová, drsná.....
Jak už zmínil Mára, na příští rok máme zamluvenou celodenní projížďku ZILem po Poloninách, takže se těším už teď.....
to se přiznám že i já sem čuměl co že to mám domaale je fakt že na 50 kg a 158 cm móóóć dobrý....
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
to jo,kačka 50 kg a já 100 kg...průměr 75 takže nic moc... ale kavičku s náma dát mužeš.....
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....