A co na tom není enduro? Enduro je od slova endurance - výdrž/odolnost ne od slova překoňovanej nebo motokros.
Zrovna tohle bych řekl, že se konečně dá nazývat endurem, když vezmu v potaz ty "výdobytky" dnešní doby jako KTM 1290, BMW LC, Honda crosstourer a podobný zhovadilosti u kterých jde jen o výkon a design.
V čem tohle zaostává například za novou Africou? Možná tak s předním kolem, ale tohle zase bude mít tlumiče, který fungujou
Kam nejedeš na motorce,tam jakobys nebyl
Taky se mi líbí ten odkaz na starý motorky z 80. a 90. let jako v případě R nineT Urban. Samozřejmě už nikdy to nebude ta surová "holota" jako dřív, ale tohle je dobrej způsob jak splnit normy a přitom vytvořit dobrou motorku.
Jen doufám, že to nebude mít nesmyslně komplikovanej servis jako Stelvio
Kam nejedeš na motorce,tam jakobys nebyl
Tiež som prekvapený, že vidím koncept novej motorky, ktorá sa podobá na motorku a nie na kríženca Predátora s vagínou, ktorý práve spadol zo 100 metrovej výšky na betón.
Budúci majiteľ sa nebude mať za čo hanbiť a pokiaľ nebude mať nároky aj na ťažšie enduro úseky, tak bude mať fajn stroj.
pre MG.
Je to pecka. Kdybych si dneska měl jít koupit novou motorku, byl by to vážný kandidát - což se třeba o většině současné konkurence říci nedá...
BMW GS = stroj na radost
za mně pecka a krasavec. Pokud tam nenadrbou zbytečnou elektroniku, ale jen nutné ABS s vypínačem a bude to mít rozumnou velikost a váhu, tak za tohle vyměním svého Duc Scramblera.
Škoda že už to nejde do prodeje :-(
Palo7 napsal:
za mně pecka a krasavec. Pokud tam nenadrbou zbytečnou elektroniku, ale jen nutné ABS s vypínačem a bude to mít rozumnou velikost a váhu, tak za tohle vyměním svého Duc Scramblera.
Škoda že už to nejde do prodeje :-(
Jo u Guzzi tak za pět let a podobat se to pak bude na Helenu Vondráčkovou...
Jestli ve finále zůstanou ty lambdy na kolenech, tak "potěš koště"...
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
vlastimil napsal:
[quote]
....Kupovat to určitě nebudu páč mám tři Tenere 600.(nic lepšího dosud nikdo nevymyslel....)
A proto jsi přikoupil BMW, abys měl na čem jezdit....
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
vlastimil napsal:
[quote]
....Kupovat to určitě nebudu páč mám tři Tenere 600.(nic lepšího dosud nikdo nevymyslel....)
A proto jsi přikoupil BMW, abys měl na čem jezdit....
Nevíš o čem mluvíš....LT jsem koupil bo se mi vysypal motor na HD.Potřebuji něco na ježdění on road...To LT není určeno na takové aktivity jako Tenere.Takže nemíchej hrušky s jabkama.