No tak to buď rád že jen kuličku.Já měl pokaždý,,štěstí" že se mi ulomily ve šroubu.A jet pár km bez spojky je masochizmus. Obzvláště když se musíš rozjet v rozbahněném poli.Bez brzdy se to nechá.
Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí
Mě se to včera taky povedlo až na několik pokusů. Funguje když dáš na youtube tlačítko "sdílet" a použiješ ten odkaz co je automaticky modře označen. No a pak vložíš tady tlačítkem youtube mezi značky.
"Míra dálky je toulka..."
Jo ty mám, vydrží opravdu hodně, několikrát jsem je už rovnal a pořád ten hliník uvnitř drží a nepraskl, je to přesná kopie acerbisu, dokonce se dají sehnat i s nápisem Acerbis
Upravil kysin dne 09-06-2016 11:58
http://kysin.rajce.idnes.cz/
Tak za mě teda pěkný bláto, tyhle podobný jsem bral Elefantovi, pád ze stojánku a hryzli páčku, že se muselo rozebírat a ohýbat je, já si koupil jinou čínu, nápis acerbis na nich dokonce mám a udělalo se mi na nich U i po pádu z místa na měkké louce, zahazuju a čínský blástry nikdy víc
Ale určitě to děla víc fabrik, třeba jsem měl smůlu na špatnou provincii ..
mám je na ttr a po miliontém prvním pádu se mi rozlomil plast and al výstuhou,výztuha nezměněna po roky.. ale nevím jestli to je origo acerbis či kopie, vypadá to stejně
If you see the flash, it's already too late