| Kryt přeních tlumičů | 
| Speed | Přidané 13-11-2010 10:41 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 354
 Založený: 18.08.10

| Ahoj vsichni, moc se mi libi u nekterych endur ze maji takove neopreny na prednich tlumicich,, vite kde se to da koupit? XL 1000V Varadero(zebra)
 | 
|  |  | 
|  | 
| PetrAT | Kryt přeních tlumičů Přidané 13-11-2010 11:49 | 
| Člen 
 Příspěvek: 2286
 Založený: 27.05.10

| Koupíš v motošopech co prodávají věci na kros a enduro To chceš na Varana ??

| 
|  | 
 | 
|  | 
| PeDR | Kryt přeních tlumičů Přidané 13-11-2010 13:42 | 
| Člen 
 Příspěvek: 65
 Založený: 27.05.10

| Někdy je to kontraproduktivní-dostane se ti pod to bordel, není vidět a zničí gufero, příp. celou pístnici. Takže bacha! | 
|  | 
 | 
|  | 
| Speed | Kryt přeních tlumičů Přidané 13-11-2010 17:05 | 
|  
 Člen

| jojo na varana, libi se mi to 

PetrAT napsal:Koupíš v motošopech co prodávají věci na kros a enduro
 To chceš na Varana ??

XL 1000V Varadero(zebra)
 | 
|  |  | 
|  | 
| Speed | Kryt přeních tlumičů Přidané 14-11-2010 10:52 | 
|  
 Člen

| PeDR napsal:Někdy je to kontraproduktivní-dostane se ti pod to bordel, není vidět a zničí gufero, příp. celou pístnici. Takže bacha!

jojo to je pravda, ale vypada to fakt skvele, videl jsem to na GS 650 a moc se mi to libilo... nebo jsem videl plastove na cros ale na cenduru jsem to jeste nevidel
 XL 1000V Varadero(zebra)
 | 
|  |  | 
|  | 
| HonzaETV | Kryt přeních tlumičů Přidané 14-11-2010 10:58 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 182
 Založený: 02.05.10

| PeDR napsal:Někdy je to kontraproduktivní-dostane se ti pod to bordel, není vidět a zničí gufero, příp. celou pístnici. Takže bacha!

Pokud ti to nebude plandat a na koncích to stáhneš zdrhovačkama, tak se ti pod to nemá jak bordel dostat. A rozhodně se to tam dostane mín než bez toho. A když to občas vykašeš a očistíš...není co řešit.
 Nejde pro mě neexistuje...
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| Speed | Kryt přeních tlumičů Přidané 14-11-2010 11:00 | 
|  
 Člen

| HonzaGS napsal:
PeDR napsal:Někdy je to kontraproduktivní-dostane se ti pod to bordel, není vidět a zničí gufero, příp. celou pístnici. Takže bacha!

Pokud ti to nebude plandat a na koncích to stáhneš zdrhovačkama, tak se ti pod to nemá jak bordel dostat. A rozhodně se to tam dostane mín než bez toho. A když to občas vykašeš a očistíš...není co řešit. 
 me se to prave moc libi a zdrhovacka by tam byla jasna... diky a nevis kde by se to dalo sehnat??
 XL 1000V Varadero(zebra)
 | 
|  |  | 
|  | 
| HonzaETV | Kryt přeních tlumičů Přidané 14-11-2010 11:03 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 182
 Založený: 02.05.10

| Speed napsal:
HonzaGS napsal:
PeDR napsal:Někdy je to kontraproduktivní-dostane se ti pod to bordel, není vidět a zničí gufero, příp. celou pístnici. Takže bacha!

me se to prave moc libi a zdrhovacka by tam byla jasna... diky a nevis kde by se to dalo sehnat?? 
 V nějakém motoshopu kde dělají i cross a enduro. Koukni na seznam a dej neoprenové chrániče nebo neoprenové nohavičky.
 Nejde pro mě neexistuje...
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| Speed | Kryt přeních tlumičů Přidané 14-11-2010 11:14 | 
|  
 Člen

| HonzaGS napsal:
Speed napsal:
HonzaGS napsal:

V nějakém motoshopu kde dělají i cross a enduro. Koukni na seznam a dej neoprenové chrániče nebo neoprenové nohavičky. 
 tak jsem je nasel, jen jsem pred tim spatne hledal http://www.motobu...ice-vidlic
 XL 1000V Varadero(zebra)
 | 
|  |  |