Igor Brezovar
|
marvy |
Přidané 01-06-2012 07:46
|
Člen
Příspěvek: 262
Založený: 24.02.11
|
Zajímalo by mě, jak pokročil s knihou? Když jsme se naposled bavili, tak říkal, že by mohla vyjít na vánoce, ale jedny už proběhly. A jestli bude psaná jeho češtinou bez velkejch zásahů korektora.
Ta jeho čeština k tomu prostě patří. |
|
|
|
snelcuk |
Igor Brezovar
Přidané 01-06-2012 08:20
|
Člen
Příspěvek: 1281
Založený: 20.10.11
|
prezi napsal:
...je to dva roky co jsem zde na stánkách avizoval
speciální interview pro CENDURO ...s Igorem Brezovarem
Moc mne potěšilo, když se mi Igor před pár dny ozval a naši předchozí dohodu (a můj restík) připomenul:
"...jsem ted v noci zadal sve jmeno do googlu a heleee, ono me tam naslo. A hodne prave z cendura!! Ale co me pred spanim myle potesilo je, ze mam i nejake fanousky ktery se treba bavy na mych reportazich, prednaskach a hlvne my udellaly radost ty, ktery si koupily boxera kvuly mne. Nemam radost proto ze podporily bmw, ale proto, ze uverily mne! Hec, to mam radost. No, a ze jsem pry vtypny a nenafoukany??? Uaw, diky. To je pocta. Kazdopadne dekuji redakci za to, a pojdme a udelejme neco dobreho pro nase fanousky pred cestovatelskou sezonu. Trba rozovor a tak. At se lidi bavy, a at je trosku nadupeme cestovatelskym adrealinem."
Nyní jsme s Igorem domluveni, že rozhovor v červnu uděláme!
...budu rád, když mi s přípravou otázek pomůžete - samotného mne hned napadá celá řada věcí, na které bych se rád zeptal a také použiju otázky, které jste napsali v předchozí diskuzi, ALE
budu rád, když mi ještě napíšete, co by vás zajímalo - na co byste se Igora rádi zeptali
S U P E R n á p a d !
Zeptám se: Igore co na cestách jíš? Kde nejčastěji spíš - stan/privat/hotel/u domorodců doma? A co baby? |
|
|
|
jencekgs |
Igor Brezovar
Přidané 01-06-2012 09:03
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10
|
To snelcuk: Kdyby si přečetl jeho reportáže, odpovědi na své otázky by jsi našel
Sorry za OT.
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
danielprochazka |
Igor Brezovar
Přidané 04-06-2012 07:48
|
Člen
Příspěvek: 95
Založený: 09.06.10
|
As ibych se chtel zeptat na pocit pri navratu. Tesi se domu, nebo ma chute to jeste nekam otocit a trosku ten vylet protahnout?
Pak jak proziva navrat do reality? Prace a deni starosti ??
Je jasne ze na rodinu se tesi
Dik Dan.
Nic není nemožné |
|
|
|
rop |
Igor Brezovar
Přidané 04-06-2012 09:02
|
Člen
Příspěvek: 70
Založený: 04.10.11
|
Jak dlouho to ještě odhaduje, že vydrží žít rodinným životem, jak dlouho ještě bude schopen v sobě tlumit cestovatelské touhy, neobvyklou odvahu a energii potřebnou pro adventure cestování. |
|
|
|
albert |
Igor Brezovar
Přidané 04-06-2012 18:55
|
Člen
Příspěvek: 416
Založený: 26.05.10
|
No možno by som sa všetky informácie niekde dočítal, ale keďže som len videl všetky jeho dvdéčka a rozprával som sa sním asi 34 sekúnd na výstave v Blave, tak o ňom neviem vôbec nič...takže by ma zaujímalo vlastne všetko...
Ale pri sledovaní jeho filmov ma vždy napadli nejaké otázky, ktoré sa týkajú hlavne pozadia jeho expedícií, napr.:
- čím sa vlastne v civilnom živote živí, pracuje niekde, podniká?
- s tým súvisí ďalšia otázka...môže si dovoliť na tak dlhú dobu vypadnúť z práce alebo zo svojej firmy (ak nejakú má)?
- zarába si na svoje cesty sám alebo sa spolieha výlučne len na sponzorov?
-čo z toho tí sponzori majú, ak mu financujú takéto dovolenky?
|
|
|
|
RadekK |
Igor Brezovar
Přidané 04-06-2012 19:12
|
Člen
Příspěvek: 416
Založený: 11.09.11
|
Ve kterých zemích bylo cestování nejobtížnější ?
Kolikrát se ocitl v situaci, kdy bylo nutno zastavit se, nebo dokonce otočit zpět ?
Zda se již rozhlíží po nové motorce, po jaké ?
Jak dlouho mu trvá adaptace na běžný rodinný a pracovní život po návratu ?
Kdy vyjede na další cestu a kam ?
Hoj
RadekK |
|
|
|
Jaris |
Igor Brezovar
Přidané 05-06-2012 06:11
|
Člen
Příspěvek: 87
Založený: 30.11.11
|
CHci se zeptat,kdy bude zase nějaká beseda v Olomouci? |
|
|
|
prezi |
Igor Brezovar
Přidané 05-06-2012 07:25
|
Hlavní Administrátor
Příspěvek: 4046
Založený: 20.04.10
|
...díky za vaše dotazy
...psal jsem Igorovi, že jsem zvědav, zda se nám podaří vymyslet otázku, kterou mu ještě nikdo nepoložil a jestli nebude vadit, když to budou dotazy, na které už někde někdy odpovídal
odpověděl: "Tesim se na ne!! Nebojim se otazek, a odpovim na vsechny... Igor" |
|
|
|
petr_t |
Igor Brezovar
Přidané 05-06-2012 09:14
|
Člen
Příspěvek: 691
Založený: 15.05.10
|
Položit mu nepoloženou otázku bude celkem oříšek,během svých besed odpovídal na všechny možné otázky.žádné téma mu není cizí ,svým stylovým homorem odpovídá na otázky i intimní,technické,jednání s ůřady,náboženství,pohostinosti domorodců ,problémech na cestách,rozmarech počasí,co kde jedl, co mu chutnalo a co ne,i kolik vozí toaleťáku.Jeho velké, dobrosrdečné,trpělivé, cestovatelské srdce nás nechá bez odpovědi na cokoli.Tak hledejme.
s větrem ve vlasech |
|
|
|
xx2 |
Igor Brezovar
Přidané 07-06-2012 23:24
|
Člen
Příspěvek: 910
Založený: 01.04.12
|
Mám taky dvě otázky: Ale jsou irelevantní |
|
|
|
prezi |
Igor Brezovar
Přidané 10-08-2012 01:16
|
Hlavní Administrátor
|
...dobrá zpráva - konečně jsme se potkali a u vínka hezky pokecali
...mám spoustu materiálu v diktafonu a trochu obavu, zda budu schopen to skvělé povídání přepracovat do psaného slova tak, aby jste si to užili alespoň z části tak parádně jako já!
...zdravíme vás s Igorem z kempu Pasohlávky |
|
|
|
hobr |
Igor Brezovar
Přidané 10-08-2012 20:38
|
Člen
Příspěvek: 820
Založený: 03.01.11
|
prezi napsal:
...dobrá zpráva - konečně jsme se potkali a u vínka hezky pokecali
...mám spoustu materiálu v diktafonu a trochu obavu, zda budu schopen to skvělé povídání přepracovat do psaného slova tak, aby jste si to užili alespoň z části tak parádně jako já!
...zdravíme vás s Igorem z kempu Pasohlávky
To jsi nemohl říct, že tam budeš? Dojel bych "na čo'hačku"
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain) |
|
|
|
prezi |
Igor Brezovar
Přidané 11-08-2012 06:16
|
Hlavní Administrátor
|
hobrnos napsal:
To jsi nemohl říct, že tam budeš? Dojel bych "na čo'hačku"
...obávám se, že nemohl ...uznej, že kdybych to tady napsal, sejde se nás tam banda a z rozhovoru by nebylo nic, to by byla klasická přednáška
...stejně okolo nás kroužili fanoušci i náhodných kolemjdoucí ...Igor a jeho motorka působí na lidi jako magnet
...ale neboj, vynahradíme vám to - jednak rozhovorem samotným a pak ...to se nechejte překvapit |
|
|
|
hobr |
Igor Brezovar
Přidané 11-08-2012 08:21
|
Člen
Příspěvek: 820
Založený: 03.01.11
|
Máš pravdu, ale stejně bych Igora znovu rád viděl.Je to prima chlap.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain) |
|
|
|
prezi |
Igor Brezovar
Přidané 15-08-2012 14:51
|
Hlavní Administrátor
|
hobrnos napsal:
Je to prima chlap.
...to teda je!
...nejbližší možnost Igora vidět a slyšet živě, bude v pátek 14.9. na setkání členů a příznivců Cendura - BABÍ LÉTO 2012
PS: dávám tuto informaci pro jistotu i sem, protože to prý jsou někteří schopni přehlédnout |
|
|
|
alka |
Igor Brezovar
Přidané 27-08-2012 07:54
|
Člen
Příspěvek: 38
Založený: 15.06.10
|
Devítistý registrovaný člen stránek - IgorB |