Milanek , a dovedeš si představit jak opatrně to dávali na podium aby to bláto neopadlo
Prostě marketing jako cýýýp
Ukázali že to bude mít 21" , ale nejspíš bude i verze s 19"
Vystavili to s DCT a bude možný i manuál
Koncept, ale nepředpokládám žádné změny
Takto to půjde do mototechny
Takto to do mototechy ist nemoze.
Chyba tam 10kg katalyzator, nejaka obrovska min 50l koncovka vyfuku ake su teraz v mode..a dalsia kopa eko a europsko-unio-predpisovych kravovin.
Tiez som si vsimol ten olejovy chladic trochu na rane, a dusove rafiky.
Najhoršia smrť je z vydesenia, takže pohoda, klídek, tabáček.
bacaono napsal:
Takto to do mototechy ist nemoze.
Chyba tam 10kg katalyzator, nejaka obrovska min 50l koncovka vyfuku ake su teraz v mode..a dalsia kopa eko a europsko-unio-predpisovych kravovin.
Tiez som si vsimol ten olejovy chladic trochu na rane, a dusove rafiky.
Chlape máš pravdu
Vůbec jsem si nevšiml, že to nemá kat , lambdu a další ekopikačoviny
Tak jsem si to včera prohlédl, teda v rámci možností, protože je to vystaveno tak aby se k tomu nikdo nedostal blíže než je potřeba... což byly asi 3-4metry.
Osobně si myslím že to ještě nikdy nejezdilo, že to je čistě jen maketa, postavena dost divoce.. spíš aby to vypadalo ... nikde k tomu napsaný jediný ofiko údaj, nikdo o tom nic neví. když jsem se bavil s ostatníma vystavovateli, třeba výrobci doplňků, tak všichni doufaji že něco vznikne, ale tohle rozhodně pry není funkčnčí, natož aby to někdo někde testoval.... nevím, jestli někde bylo nějake video, že by to jelo?
Ale bylo by hezké, kdyby to fakt vyrobili, myslim že i ten divny předek, je z něčoho aby to připomínalo že staré afra měla dvě světla a tak.
Ale zájem o to tam byl, pořad si to někdo fotil, prostě Afra je legenda a měli by zkusit toho využít, ne však ve stopách Tenerky....
Par fotek jsem z vystavy jsem dal na facebook rockway
Upravil Pardal dne 09-11-2014 12:29
cestovaní na moto - to je vášeň
Pardal napsal:
Tak jsem si to včera prohlédl, teda v rámci možností, protože je to vystaveno tak aby se k tomu nikdo nedostal blíže než je potřeba... což byly asi 3-4metry.
Osobně si myslím že to ještě nikdy nejezdilo, že to je čistě jen maketa, postavena dost divoce.. spíš aby to vypadalo ... nikde k tomu napsaný jediný ofiko údaj, nikdo o tom nic neví. když jsem se bavil s ostatníma vystavovateli, třeba výrobci doplňků, tak všichni doufal že něco vznikne, ale tohle rozhodně pry není funkčnčí, natož aby to někdo někde testoval.... nevím, jestli někde bylo nějake video, že by to jelo?
Ale bylo by hezké, kdyby to fakt vyrobily, myslim že i ten divny předek, je z něčoho aby to připomínalo že staré afra měla dvě světla a tak.
Ale zájem o to tam byl, pořad si to někdo fotil, prostě Afra je legenda a měli by zkusit toho využít, ne však ve stopách Tenerky....
Par fotek jsem z vystavy jsem dal na facebook rockway
no to je pekny a my uz tady probrali vse a to je maketa, ted nechci napsat tech ho+en co jsme namleli, lidi uz zacli prodavat Katuse a pripravovat se na koupi Afry a to je maketa, dobry, diky za info, kamaradoj jsem poslal tvuj res´ers´, teho klapne Katusa pryc a toto v nedohlednu, tak uz jsem se dlouho nezasmal, pekny
Upravil blejdamint dne 08-11-2014 09:08
blejdamintxr650r
Jeslti to chápu dobře tak Honda vytvořila web pro dobrodruhy na motorkách... jen pro ty dobrodruhy zatim ješte nemá sama v nabídce žádný stroj
Bvízka se k bvízce naklání
des, uz z tohoto pocitu si to nekoupim at si to strcijou nekam, takove divadlo jak kdyby nasli svaty gral a nechteli ho ukazat a pak se zjistilo, ze to vlaste ani gral neni, hnus uplne jsem znechuceny tim divadlem kolem te motorky
Upravil blejdamint dne 09-01-2015 13:42
blejdamintxr650r
tomr1 napsal:
To Blejdamint: No napsal výstižně, bylo by lepší kdyby řekli ještě to nemáme bude za rok a fertig....tahle šaškárna je směšná...
JEdiný co mě napadlo jestli nečekají na to zda vyhrajou DAKAR2015...?
No nevím
Tom
tak ani to se jim nepovede, jak se divam na ten tracking tak uz se pomalu propadaji, uz to davno neni jak to byvalo, ktm nemusim ale doba je jina a to co japonci zvladli rychle okopcit a vylepsit je nenavratne pryc, zaspali a bude to trvat dlouuhou dobu nez se srovnaji sily, ktm na tom drela hodne dlouho a taky se vysledky dostavily, tak to vidim
blejdamintxr650r
Tak nemyslím, že je problém v technice že yb to byl takový rozdíl,ale ten čas co to jezdí KTM je taky vidět asi v kvalitě jezdců která má Honda a KTM - tím nechci říct, že u Hondy nejsou dobří jezdci -jen KTM má prostě nejlepší z nejlepších.....
Bareda Bord říkal, že raději pojede ze zadu dokud to půjde tak uvidíme..
tomr1 napsal:
Tak nemyslím, že je problém v technice že yb to byl takový rozdíl,ale ten čas co to jezdí KTM je taky vidět asi v kvalitě jezdců která má Honda a KTM - tím nechci říct, že u Hondy nejsou dobří jezdci -jen KTM má prostě nejlepší z nejlepších.....
Bareda Bord říkal, že raději pojede ze zadu dokud to půjde tak uvidíme..
Tom
sledujes ten tracking? Uz se rezou prvi chilan, bareda 2. a coma 8. na 2.wp po 20 minutach zavodu masakr
blejdamintxr650r
Honda při svém návratu na Dakar rovnou vsadila na mládežníky
A zdá se, že už dozrávají
Ale KTM má letos taky 2 týpky, Walkner a Price
Ti by mohli časem nahradit Comu