Dámský spacák na Elefantentreffen
|
Stenly |
Přidané 21-10-2011 12:42
|
Člen
Příspěvek: 325
Založený: 12.10.10
|
easyrider napsal:
Jo, když je nejhůř, tak se nacpou 2 spacáky do sebe. Vyzkoušený z Atarktidy ze spaní v nezavřeným kontejneru .
A vůbec nejlíp se spí v několika do sebe daných obrovských papírových pytlích. akorát, že trochu šustěj....
Papírový pytel bych raději doporučil pro svou tchyňi[/quote]
Jo, manželku zahrnout květinami, milenku láskou a tchyni BULDOZEREM!!!
Stenly - motocyklista varnsdorfský |
|
|
|
mony |
Přidané 21-10-2011 20:21
|
Člen
Příspěvek: 13
Založený: 21.05.10
|
Já su do zimy zastánce peří, pokud se bojíš, že ti navlhne, tak ideálně žďárák k tomu. Mám holčičí Marmot Angel Fire, pořizovaný na spaní ve winter raumech a maximální spokojenost. Jo a dost důležitá je karimatka :-) |
|
|
|
alka |
Přidané 08-11-2011 12:46
|
Člen
Příspěvek: 38
Založený: 15.06.10
|
sibyla napsal:
Zdravim,
prosila bych o radu pri nakupu spacaku. V lednu se opet chystam na elefanty a proto hlavni parametry pro mne jsou: aby mi bylo opravdu, ale opravdu teplo a spacak se dal po te akci v kourovem udoli vyprat.
Co je jeste dulezite pri nakupu? (jak ma byt tvarovany, z jakeho materialu, kolik vrstev ma mit, zpusob zapinani, atd....)
Na co si dat pozor?
S jakou znackou a typem spacaku mate dobre zkusenosti?
diky
' '
Ahoj Sibylo. Tak co jsi vybrala? Já na tu šílenou "sloní" akci určitě nepojedu, ale tip na teplý spacák by se hodil. Mně je zima i v létě. |
|
|
|
Kareru |
Přidané 08-11-2011 19:37
|
Člen
Příspěvek: 204
Založený: 20.01.11
|
alka napsal:
sibyla napsal:
Zdravim,
prosila bych o radu pri nakupu spacaku. V lednu se opet chystam na elefanty a proto hlavni parametry pro mne jsou: aby mi bylo opravdu, ale opravdu teplo a spacak se dal po te akci v kourovem udoli vyprat.
Co je jeste dulezite pri nakupu? (jak ma byt tvarovany, z jakeho materialu, kolik vrstev ma mit, zpusob zapinani, atd....)
Na co si dat pozor?
S jakou znackou a typem spacaku mate dobre zkusenosti?
diky
' '
Ahoj Sibylo. Tak co jsi vybrala? Já na tu šílenou "sloní" akci určitě nepojedu, ale tip na teplý spacák by se hodil. Mně je zima i v létě.
Není šílená, je krásná a už se moc těším a spacák Prima |
|
|
|
sibyla |
Přidané 10-11-2011 22:51
|
Člen
Příspěvek: 19
Založený: 15.01.11
|
Vzhledem k akci v Husky ( -25% ) me docela laka spacak Extreme Husky Ladies Motion s hodnotami -20°C/ -12°C/ -6°C.
Tak stale vybiram...
BMW: Ryzí radost z jízdy v každém zlomku vteřiny |
|
|
|
PetrAT |
Přidané 10-11-2011 23:16
|
Člen
Příspěvek: 2285
Založený: 27.05.10
|
http://www.jurek....amir-g95-l |
|
|
|
zetor |
Přidané 11-11-2011 08:52
|
Člen
Příspěvek: 154
Založený: 04.01.11
|
Já už bych do Husky nešel....oba jezdci zipu utržený...vnitřek se rozpáral....za mě
Taky budu na Elefamnty kupovat nový spacák a jdu do té Primy....!!! |
|
|
|
sibyla |
Přidané 29-01-2012 17:46
|
Člen
Příspěvek: 19
Založený: 15.01.11
|
Nakonec jsem koupila Husky Comfort Azure -22°C v akci za 1800,-Kč a testem na Elefantech prosel na vybornou. Pro me pouziti na 3 noci za rok staci...
BMW: Ryzí radost z jízdy v každém zlomku vteřiny |
|
|
|
kysin |
Přidané 29-01-2012 21:35
|
Člen
Příspěvek: 432
Založený: 22.01.11
|
měl jsem primu trek xp a v něm fleecovou vložku a strašně jsem se potil , příště si vemu letní , jinak zimomřivejm tu fleecovku můžu jen doporučit |
|
|
|
alka |
Přidané 31-01-2012 10:53
|
Člen
Příspěvek: 38
Založený: 15.06.10
|
sibyla napsal:
Nakonec jsem koupila Husky Comfort Azure -22°C v akci za 1800,-Kč a testem na Elefantech prosel na vybornou. Pro me pouziti na 3 noci za rok staci...
Když jsem viděla ty zasněžené stráně a vidím co ukazuje teploměr, tak tě stejně obdivuju Já bych ty spacáky musela mít aspoň dva |
|
|
|
barvajs |
Přidané 31-01-2012 20:31
|
Člen
Příspěvek: 132
Založený: 27.08.10
|
kysin napsal:
měl jsem primu trek xp a v něm fleecovou vložku a strašně jsem se potil , příště si vemu letní , jinak zimomřivejm tu fleecovku můžu jen doporučit
Ve spacáku za tři litry aby ještě byla kosa...to už by bylo na reklamaci
Upravil barvajs dne 31-01-2012 20:32
SUZUKI V-Strom 650 |
|
|