tak jsem si to naschvál včera koupil, protože jsem si šel objednat novou Super Tenerku a docela dost jsem se zasmál.
vyhozené peníze, od prvního řádku jasně daný marketingový cíl
napsáno spoustu nesmyslů. navíc včera jsem byl v té yamaze a prodávají tam i KTM tak jsem se povozil na tej novej adventurce a jestli někdo pochyboval o jejích kvalitách a jízdních vlastnostech a srovnává to s triumphem, GSem a podobnými, tak to je úplně mimo mísu.
tuhle motorku si může koupit jenom ten, který ví co od ní chce a hlavně, využije její potenciál. já bych jí nevyužil ani z 40% na co je dělaná. Proto padla volba na tenerku. (ty ostatní mota si můžou koupit lidi co udělali motoškolu jak jsou "jednoduché".. ale tohle ne
taky by si jí měl pořídit člověk co už má neco nalítáno. protože to je střela ! ale opravdu. dobrý tvrdý posez, motor jede ale strašně (předčí i LC8 990 )..
k tomu ale jinde abych nešpinil vlákno nesmyslama. ceníková cena 375 000 Kč jen pro zajímavost.
jinak pokud si odpolko najdu chvilku tak bych to nascanoval ten článek a umístil někam na net, sice vím že by se to nemělo, ale tohle mi prostě nedá...
škoda že ostatní značky necpou tolik peněz do marketingu, i když BMW může, protože má z čeho.. z těch jejich cen, kusů prodejů a marží.. ale to je pořád ta samá písnička dokola
If you see the flash, it's already too late
prozajímavost, jak se hodnotí motorka podle počtu bodů v přímém směru ? buď jede rovně nebo nejede a spoustu dalších nesmyslů v tom bodovém hodnocení.... smál jsem se až jsem se za břicho popadal
tak jsem to celé dočetl a vůbec se nic nedozvěděl. Ty moderátoři to podle mě píšou od stolu, i kdyby na té motorce nejel (jestli vůbec) tak by naspal stejnej článek... ztráta času
jako hlavně říct ze v terénu je to a to slabý protože jedna motorka má špunty a druha silnični gumy to už svědčí o všem :-) - co jim pučily to jim pučily tak se svezly :-) no a něco sesmolili aby jim přiště zas něco pučily - a tohle je výsledek :-)