| Tip na ubytko a trasu | 
| magoss | Přidané 09-08-2015 10:25 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 856
 Založený: 26.08.10

| Ahoj přátele, mám na vás takovej dotaz, nemáte někdo nějaký tip na ubytování v okolí Dukly, Svidniku či v nějakém bližším okruhu?? 
 druhá otazka je :-) kudy nejlépe kolem tater?? asi polskou stranou tam je to prý taky hezké :-)

děkuji moc za nějakou radu :-)
 ps: nic složitého víte že já se podle mapy stratím i doma na zahradě :-D tak abych dojel na cenduro v čas :-)
 Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
   | 
|  |  | 
|  | 
| 12345 | Tip na ubytko a trasu Přidané 09-08-2015 11:09 | 
| Člen 
 Příspěvek: 1074
 Založený: 02.05.10

| magoss napsal:Ahoj přátele, mám na vás takovej dotaz, nemáte někdo nějaký tip na ubytování v okolí Dukly, Svidniku či v nějakém bližším okruhu??

druhá otazka je :-) kudy nejlépe kolem tater?? asi polskou stranou tam je to prý taky hezké :-)

ps: nic složitého víte že já se podle mapy stratím i doma na zahradě :-D tak abych dojel na cenduro v čas :-)
 V nejhorším přijedeš až přímo na Vítanie Jari
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| hobr | Tip na ubytko a trasu Přidané 09-08-2015 13:43 | 
| Člen 
 Příspěvek: 820
 Založený: 03.01.11

| vlastimil napsal:
magoss napsal:Ahoj přátele, mám na vás takovej dotaz, nemáte někdo nějaký tip na ubytování v okolí Dukly, Svidniku či v nějakém bližším okruhu??

V nejhorším přijedeš až přímo na Vítanie Jari  A budeš to mít při cestě...
  Vloni jsme nocovali v kempu na Lipt. Mare (stan), pak jsme jeli dál, při cestě zpět v Levoči v kempu (chatky), doporučuji.
 Před léty jsem dojel až na Šíravu (po dálnicích) a spal na divočáka.
 Upravil hobr dne 09-08-2015 14:35
 Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
 (Mark Twain)
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| maraXRV | Tip na ubytko a trasu Přidané 09-08-2015 17:00 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 290
 Založený: 25.10.11

| Letos jsme jeli Tatry dokola a z tý polský strany nic moc a ještě sme zakufrovali v Zakopaným   Enduro musí bejt apoň trochu od bahna
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| prezi | Tip na ubytko a trasu Přidané 10-08-2015 10:14 | 
|  
 Hlavní Administrátor

Příspěvek: 4073
 Založený: 20.04.10

| magoss napsal:Ahoj přátele, mám na vás takovej dotaz, nemáte někdo nějaký tip na ubytování v okolí Dukly, Svidniku či v nějakém bližším okruhu??

...Tatry z polské strany na motorce? tak to klidně vynechej!
 ...ubytování okolo Dukly nevím, ale cestou tam či zpět by mohl pomoci kemp v obci Červený Kláštor (ale nebyl jsem tam a už nevím kdo mi na něj dávat tip)
 | 
|  |  | 
|  | 
| robert_zl | Tip na ubytko a trasu Přidané 10-08-2015 15:08 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 295
 Založený: 10.06.10

| Zdravím všechny, nevíte o nějakém kempu v Jeseníkách nebo na Slovensku, který by byl trochu v horách? Potřebuju ze Zlína na tento týden vypadnout někam do kopců nebo v tom horku umřu.... A nemuselo by to být víc jak 200km od Zlína, ať se zas neuvařím na motorce :-) Díky | 
|  |  | 
|  | 
| kysin | Tip na ubytko a trasu Přidané 10-08-2015 22:21 | 
| Člen 
 Příspěvek: 432
 Založený: 22.01.11

| Teď jsem byl o víkendu ve slovenském ráji v kempu podlesok a večer jsem si musel oblékat mikinu do spacáku aby mě nebyla v noci zima,  přes den jsem se před vedrem schovával v roklinách na tůře v suché belé, leze se tam po žebřících, nebo velká a malá Kyseľ , Tomašovský výhlad ...  Okolo jsou všude krásné silnice plné zatáček, slovakia route 66 , je tam i Dobšinská ledová jeskyně pro ochlazení výborná věc, fotku jsem si vypůjčil někde na webu... '
  ' Upravil kysin dne 10-08-2015 22:24
 http://kysin.rajce.idnes.cz/
 | 
|  |  | 
|  | 
| robert_zl | Tip na ubytko a trasu Přidané 11-08-2015 12:25 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 295
 Založený: 10.06.10

| Díky, zajímavý tip! Zatím jsem vyrazil na Liptovskou Maru, to co píšeš ty je jenom o kousek dál, asi se tam podívám. | 
|  |  | 
|  | 
| kysin | Tip na ubytko a trasu Přidané 11-08-2015 14:41 | 
| Člen 
 Příspěvek: 432
 Založený: 22.01.11

| Z toho kempu Podlesok se můžeš vydat na tůru kaňonem Suchá Bělá 4 km dlouhá roklina jde se to 2 hodiny  a potom dolů po červené lesem další 2 hodiny, šel jsem to s ženskou takže je to na pohodu , převýšení nějakejch 400 metrů po žebřících a skalách, před vjezdem do kempu je infocentrum kde ti poradí a mají tam prospekt s mapkou okolí, jediné co tam tomu na kráse škodí jsou cigoši. http://kysin.rajce.idnes.cz/
 | 
|  |  |