S tim nesouhlasim - ja taky odjaktezva radej napravo - na lyzich nebo na bruslich jsem jako prvni umel zastavit na pravou stranu.... ted treba uz umim zastavit na obe strany ale kdyz jde do tuheho vzdy volim pravou stranu...
a na motorce ze prava zatacka vyhodnejsi v tom, ze (za predpokladu ze nic nejede proti) mas jeste jeden pruh na to aby si to vybral ;-)
Bvízka se k bvízce naklání
Meli napsal:
S tim nesouhlasim - ja taky odjaktezva radej napravo - na lyzich nebo na bruslich jsem jako prvni umel zastavit na pravou stranu.... ted treba uz umim zastavit na obe strany ale kdyz jde do tuheho vzdy volim pravou stranu...
a na motorce ze prava zatacka vyhodnejsi v tom, ze (za predpokladu ze nic nejede proti) mas jeste jeden pruh na to aby si to vybral ;-)
Meli napsal:
Teda ten svet je neuveritelne malej!!!
...a najednou vidim tuhel fotku - tak TOS BYL TY!!!!
Jakpak se to přihodilo?
jj...to jsem byl já a to BMW byl HonzaTA co mi dovezl páčku. No pak se pokračovalo na Slovensko. A pak jsem vypadal nějak takhle:
''(photo by Refi)
A jak se to stalo? Skoro ani nevím, ale je to hned...
---------------------------------- "to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs...
jencku, tohle naštěstí spraví jen wapka
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
...včil už vím, že je nesmysl jet ve stupačkách, levou rukou se škrabkat na nose, současně se kochat podzimní přírodou a myslet si, že na té krásné rovince není v listí schovaný šutr velký asi jako dvě pěsti, který zákeřně čeká až ho někdo trefí!
...naštěstí jsem nejel nijak rychle, mám gumovou motorku a jsem mrštný jak veverka - takže jsem se lekl, odložil a vystoupil, oklepal se, vyfotil, zvednul, nastartoval a beze škod na těle i technice jel dál
prezi napsal:
...tak takto jsem dnes lehnul na úplné rovině
''
...včil už vím, že je nesmysl jet ve stupačkách, levou rukou se škrabkat na nose, současně se kochat podzimní přírodou a myslet si, že na té krásné rovince není v listí schovaný šutr velký asi jako dvě pěsti, který zákeřně čeká až ho někdo trefí!
...naštěstí jsem nejel nijak rychle, mám gumovou motorku a jsem mrštný jak veverka - takže jsem se lekl, odložil a vystoupil, oklepal se, vyfotil, zvednul, nastartoval a beze škod na těle i technice jel dál
Jé, prezi, ty máš stejnou motorku i zespoda........ Jo vystupovat za jízdy, na to jsem taky odborník!
Jen ti doporučím na stojan plech, fakt dobře chrání kaťák. Když jezdím ofík, tak to je ran od šutrů....
Stenly přiložený následující obrázek:
[136.38Kb]
Upravil Stenly dne 07-10-2011 08:06
Stenly - motocyklista varnsdorfský
prostě k dovolené patří pořádná koupačka to je jasné
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CREA1Uuf4Jc[/youtube]
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009