Blondýnka: Konečně vím, kde se bere můj tělesný špek. Normálně používám při sprchování zbytek šamponu na vlasy, ale dnes jsem se podívala na nápis na lahvičce a běda. Stojí tam: Pro větší objem a plnost. Kruci: Teď je jasné, proč nemůžu ubrat na váze. Ale mám řešení, od teď budu používat prostředek na mytí nádobí. Tam je totiž napsáno: Odstraní i velmi odolný tuk.
Šel jsem s mým 70-letým otcem do nákupního střediska koupit nové boty. Z běhání po obchodě jsme vyhladověli, tak jsme se rozhodli někam jít najíst. V lokále jsem zpozoroval, že otec civí na vedle sedící dívku.
Měla vysoko natupírovaného kohouta, nabarveného do zelena, oranžova, červena a modra. Otec od ní nemohl odtrhnout oči.
Dívka zpozorovala, že kdykoliv k němu obrátila oči, že na ni civí. Když uz toho měla dost, tak se ho sarkasticky zeptala: "Co máš za problém dědo, tys v životě neudělal nic divokýho!?"
Protože otce znám, tak jsem raději rychle polkl to, co jsem měl v puse, aby mě při jeho odpovědi nezaskočilo.
Otec s důstojným klidem a bez mrknutí oka povídá: "Jedenkrát jsem si vzal drogu a přefiknul jsem páva. Teď se ptám, jestli ty nejseš ten výsledek".
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
... že tě ani gůgl nenajde
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
Ptá se reportér boxera po zápase: Jaké bylo vaše první kolo? Odpověď: Červené se střapcema na řídítkách.
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“ DR 350 S
Vyjde chlápek před dům a zjistí že na stromě sedí gorilí samec. Tak zavolá do ZOO. Za chvíli dorazí zřízenec který má s sebou tyč, čivavu, pouta a brokovnici a začne chlápkovi vysvětlovat plán akce.
"Já vylezu na strom a budu do gorily šťouchat tyčí tak dlouho až spadne, cvičená čivava ihned vyrazí a zahryzne se jí do ...citlivých míst. Gorila si je bude instinktivně chránit zkříženýma rukama a vy ji nasadíte pouta.
"No jo." Povídá chlápek. "Ale k čemu je ta brokovnice?"
No kdybych spadl první já, tak zastřelíte tu čivavu.
Psychologové potvrzují, že pokud si člověk chce uchovat celý den dobrou náladu, měl by obejmout denně 8 lidí anebo dát alespoň jednomu člověku přes držku!
edit: fuj překlep
Upravil refi dne 20-09-2011 14:38
refi napsal:
Psychologové potvrzují, že pokud si člověk chce uchovat celý den dobrou náladu, měl by obejmout denně 8 lidí anebo dát alespoň jednomu člověku přes držku!
edit: fuj překlep
Hele a nešlo by to občas obráceně.Já jen že jsou dny, kdy ti napřesdržku nějak přebývají.
Upravil xx4 dne 20-09-2011 18:43
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
pavle, přesně takhle jsem to vyhodnotila i já