Stowasser napsal:
Pokrstenie uplne novej Hondy Crosstourer Na letnych gumach, bez padakov.. Kamarat Gogol si proste nedal povedat a chcel ist s nami na vyjazd. Hned potom nahodil Tourancky, k tomu bocne padaky a drziaky bocnych kufrov, takze uz je vyzera lepsie.
ripper napsal:
[quote]Stowasser napsal:
Pokrstenie uplne novej Hondy Crosstourer Na letnych gumach, bez padakov.. Kamarat Gogol si proste nedal povedat a chcel ist s nami na vyjazd. Hned potom nahodil Tourancky, k tomu bocne padaky a drziaky bocnych kufrov, takze uz je vyzera lepsie.
to si pomohl s těma Touranckama
Lenze on predtym jazdil dlhe foky na cbr so slikmi, takze z jeho pohladu su tourance brutalne terenne gumy
Mno, já sem včera fotil duhu ... s tímhle veteránem je to 1. pád, ikdyž předchozí majitelé ji zjevně pokládali pravidelně
Ten co se drží za hlavu je kamarád, který z mého způsobu parkování nebyl nadšený (asi si v danou chvíli narozdíl ode mě představoval, že to asi nebudu zvedat sám )
''
Otáčím se v lese na kamenité cestě, bylo to trochu z kopce a měl jsem krátkou nohu... Nevím jestli se blastr prohnul či co, ale ulomilo to kuličku na konci spojkové páčky.
''
Když jsme u toho, jak se rozumně otočit na úzké cestě v terénu? Nejradši bych se naučil si motorku frajersky spojkou hodit na zadní kolo a otočit kolem nohy...
Ale neumím to spojkou hodit na zadní, to bych taky chtěl naučit. Ať můžu taky přejet nějakej větší klacek.
[youtube]http://youtu.be/E3dVU1tYS5k[/youtube]
Upravil Barney dne 11-06-2014 19:47
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“ DR 350 S