Nejsmutnější zvířátko na světě, je MUŽ.
Má prsa bez mléka,
ptáka bez křídel,
vejce bez skořápky,
pytel bez peněz,
a když si konečně myslí, že je v sedmém nebi,
tak je vlastně v píči.
Pepa, jako správný křesťan, má v předvečer své svatby starost,
jak pozná, že je jeho nastávající ještě poctivá. Tak to probírá se svým kamarádem:
"Víš, Franto, ona sice říká, že je panna, ale člověk nikdy neví..."."
Ale to při svatební noci lehko zjistíš, na to stačí jen lopata a trochu
červený a zelený barvy!" "Co je to prosím Tě za blbost???"
Žádná blbost.
Nabarvi si jedno varle na červeno a druhý na zeleno. Když se v ložnici
svlíkneš a ona Ti řekne, že tak barevný vejce ještě neviděla, tak ji můžeš rovnou fláknout tou lopatou
Jde chlápek kolem rybníka a u břehu vidí mrtvolu, hlava na kousky. Udělá se mu z toho zle, tak se chce vyzvracet do rybníka a tam vidí utopenýho chlapa.
Koukne se na druhou stranu rybníka a tam vidí holčičku jak klečí pod stromem, na kterym je oběšenej malej kluk.
Tak se přebrodí přes ten rybník a ptá se holčičky: ,,proboha co se tady stalo?"
Holčička povídá:
"Táta se s mámou pohádali a on jí zastřelil brokovnicí, ale pak se z toho zhroutil, přivázal si kámen k noze a šel se utopit, bráška to taky neunes a oběsil se tady na tom stromě."
Chlápek se rozhlídne, rozepíná poklopec a říká:
"Tak dneska máš fakt blbej den..."
---------------------------------- "to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs...
Co musí udělat stříbrná liška, když chce mít mladé? Totéž co sekretářka, když chce mít stříbrnou lišku.
Upravil hobr dne 13-10-2011 14:34
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Povídá žena manželovi: Cosi náš syn nechal dát ten kroužek do nosu, je ráno mnohem jednodušší dostat ho z postele.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Přijde Dežo do ELEKTRY a říká: Já bysem chcel hen ten přehrávač. Prodavač se dívá- cigán ukazuje na 1plotýnkový vařič. Pokrčí rameny a prodá mu ho. Dežo dojde domů,shromáždí ženu a všech 14 dětí, položí na vařič cédéčko a zapne. Za chvíli je slyšet praskání, smrad, kouř. Cigánka se rozčílí: Dežo, ty dylyna, tos nekůpil přehrávač, ale vypalovačku!!!
(Mark Twain)
Merkelova se Sarkozym byli nedavno na statni navsteve v Egypte, a pri exkurzi
nasli v jedne pyramide jeste ziveho faraona..
- "Farao, jak jste mohl ty tisice let prezit?"
- "Vite, ja tam nebyl sam. Byl tam se mnou ptak ibis."
- "A jak vam to pomohlo?"
... - "No, zivil jsem se jeho trusem."
- "A co jedl ten ibis?"
- "No, ten se zase zivil mym trusem.."
Merkelova se Sarkozym tim byli fascinovani a kdyz prijeli domu, zalozili
zachranny fond eurozony.
Nadává žena na dceru: "To je dneska mládež, v šestnácti se tahá každý večer s někým jiným po diskotékách, ale že má její máma dneska třicáté narozeniny, na to si ani nevzpomene…
Ošklivá dívka se ptá bezdomovce: "Nudíš se?" - "Tolik zase ne!"
Pět chlapíků s basebalovýma pálkama obstoupí cikána, podávaj mu hrací kostku od »Člověče nezlob se« a přikážou: "Házej! Když hodíš jedničku, dvojku, trojku, čtyřku nebo pětku, tak tě ztlučeme." "A co když hodím šestku?" "Ty neznáš člověče? Tak hážeš znova."
SUZUKI V-Strom 650
Muž potrebuje pomoc v obchode a pýta sa asistentky, kde nájde tampóny. Vysvetlí mu, kde sú a muž ide po ne. Potom príde k pokladni s .........košíkom plným vaty a balíkom šnúrok. Predavačka sa naňho prekvapene pozrie a pýta sa, či nenašiel tampóny. Muž jej odpovedá: Poslal som ženu kúpiť balíček cigariet a ona mi kúpila tabak a papieriky so slovami, že je to OMNOHO LACNEJŠIE. Tak nech si šúľa aj ona
Babička přijde k doktorovi a povídá: ,,Já když si utírám zadek, tak se mi hýbe pravý zub." Doktor ju prohlídne a povídá: " Až příště budete jíst španělské ptáčky, odmotejte z nich tu šňůrku!"
(Mark Twain)
Manžel: "Zlato, co kdybychom si udělali krásný víkend?" Manželka:" Jasně miláčku, co mám udělat?" Manžel: "Kup mi basu piv a odjeď k mamince!"
(Mark Twain)
Zastaví celník na na hranici auto a vyzve řidiče, ať si vystoupí. Prohledá auto a najde sáček s bílým práškem. Ochutná a ptá se řidiče: "Heroin?" Řidič odpoví: "Ne. Jed na krysy."
(Mark Twain)
"Pomoooc, topím se!" křičí děvče z vody.
"A souložit umíš?" volá na ní rybář ze břehu.
"Umím, jasně že umím!"
"No vidíš a je ti to hovno platný. Plavat ses měla naučit!"
(Mark Twain)
Muž a žena, kteří se nikdy před tím neviděli, se setkají v jednom kupé lůžkového vozu. Po prvotních rozpacích se dohodnou, že žena bude spát na horním lůžku, muž na tom spodním.
Uprostřed noci se žena vzbudí a probudí i muže: "Prosím vás, promiňte, že otravuji. Mohl byste jít požádat průvodčího, jestli by neměl nějakou deku navíc? Je mi zima."
Muž povídá s leskem v očích: "Mám lepší nápad. Co si zahrát na to, že jsme manželé?"
Žena se usměje:" No vlastně proč ne?"
A muž:" Dobře, tak neotravuj a jdi se zeptat sama!"
(Mark Twain)