| Zimní vyjížďky - jak připravit moto? | 
| PeterKeke | Přidané 27-12-2010 11:18 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 37
 Založený: 06.09.10

| Na Elefantov idem tento rok už na baworáku, zaujímalo by ma ako sa chová ten olej pri zohriatí?  Prípadne čím postriekať také časti ktoré sa určite zohrejú? Časti motora a pod. Vďaka...
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| hans | Zimní vyjížďky - jak připravit moto? Přidané 27-12-2010 15:24 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 231
 Založený: 12.12.10

| na to je nejlepší vyjetej olej, tím mám zblitej celej motor na jawě a jak se má v soli dobře   Sapere Aude
 | 
|  |  | 
|  | 
| PeterKeke | Zimní vyjížďky - jak připravit moto? Přidané 27-12-2010 15:44 | 
|  
 Člen

| hans  to sa mi veľmi pozdáva, po zime stačí opláchnuť a žiadne poškodenia nevzniknú... dík, s kombináciou silikónového oleja na el. káble a pod. to bude dobrá voľba....   '03 BMW F650GS Dakar
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| 3X | Zimní vyjížďky - jak připravit moto? Přidané 27-12-2010 20:52 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1698
 Založený: 02.05.10

| u nás na jihu Itálie se nesolí, tak to neřeším a jezdím stejně, jako v létě  | 
|  | 
 | 
|  | 
| Stenly | Zimní vyjížďky - jak připravit moto? Přidané 27-12-2010 21:08 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 325
 Založený: 12.10.10

| PeterKeke napsal:
hans    to sa mi veľmi pozdáva, po zime stačí opláchnuť a žiadne poškodenia nevzniknú... dík, s kombináciou silikónového oleja na el. káble a pod. to bude dobrá voľba....   
 Ja sicher. Silikonovej olej je na bíemdabljú dostatečný. Po elefantech to umej vapkou a utři hadrem. Dyť je to jen motorka! Dělám to tak 4 roky a nic to s lakem a hliníkem nedělá. Je to furt jak nový!
   Stenly - motocyklista varnsdorfský
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| PeterKeke | Zimní vyjížďky - jak připravit moto? Přidané 27-12-2010 22:11 | 
|  
 Člen

| Stenly napsal:
PeterKeke napsal:
hans    to sa mi veľmi pozdáva, po zime stačí opláchnuť a žiadne poškodenia nevzniknú... dík, s kombináciou silikónového oleja na el. káble a pod. to bude dobrá voľba....   
Ja sicher. Silikonovej olej je na bíemdabljú dostatečný. Po elefantech to umej vapkou a utři hadrem. Dyť je to jen motorka! Dělám to tak 4 roky a nic to s lakem a hliníkem nedělá. Je to furt jak nový!  
 OK, minulý rok som to trocha zandebal a na moto (síce čínskej ale na tom nezáleží) sa objavilo dosť líšky (hrzdavejúce skrutkové spoje, časti rámu a pod.) ...

Tak sa vidíme na Elefantoch....
   '03 BMW F650GS Dakar
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| qwert | Zimní vyjížďky - jak připravit moto? Přidané 27-12-2010 23:45 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 5521
 Založený: 13.05.10

| Čína ti zrezaví i ponořená v oleji..  |