---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
Joni> jo Branná, tam je vždy parádně. A Honza Exner s JArdou Zatloukalem na BSA, to jsou asi ti největší šoumeni co znám. A na tom brodu se mi líbí, jak se u toho tváří Lukáš
daliss napsal:
Joni> jo Branná, tam je vždy parádně. A Honza Exner s JArdou Zatloukalem na BSA, to jsou asi ti největší šoumeni co znám. A na tom brodu se mi líbí, jak se u toho tváří Lukáš
Ti dva jsou úúúúžasní!!!!!
Chtěla bych být v jejich věku taky tak vitální..... To jim upřímně Závidím.
Jinak - u toho brodu na mně Lukáš řval:"nejezdi tam!!!! Utopíš to!!!!"
ha-ha-ha!!!!!
Batman forever...
prezi napsal:
to Joni: představ si, že termín 18-tého sajdkár srazu mám už chvíli poznamenán a pokud mi to časově vyjde, tak se na akci objevím ...nabídku na zapůjčení XJéčka přijímám, rád si to zkusím PS: ...jsem netušil, že je XJéčko takový offrouďák ...budu moci v rámci testu také brodit?
Tak super!!!
Jasněže - každá motorka je aspoň trochu off, jen o tom její majitel třeba neví.....
S tím brodem ale raději počkáme na druhou lekci. V té první si zatím vyzkoušíš, jak se zatáčí tam, kam zrovna chceš ty a ne motorka....
A až zvládneš brod můžeš zkusit i jízdu sněhem....
Prezi> až tak s tebou nesouhlasím... těch krásných sajd tam byla kupa a samozřejmě nejhezčí je ta moje
Nějaké fotečky jsou tu: http://daliss.raj..._Karlovice
Stani, myslíš tohle:
''
jo to mi došel film respektive karta hlásila, že je plná. Osobně mne to dost mrzí, že to nejlepší na videu není. Ale co už. Aspoň že sem to sihl vyfotit
JAk se ti tam líbilo? já tam byl v sobotu jen na tréningovkách po obědě jsem jel domu =(
Aprilia Pegaso 650
"největším problémem italských motorek jsou zlatý český ručičky"