tobig napsal:
Maro, daj se pak po tvém testu vyreklamovat brzdové kotouče.... ??
co by jsi chtěl reklamovat, když ti po testu žádné kotouče nezůstanou?
Na vaše připomínky sem se těšil ze všeho nejvícKaždému kdo projevil zájem se na tomhle podílet nabídnu výběr směsi:
AK-Kevlarové brzdové desky, které jsou zesílené a
vytvrzené, mají prodlouženou životnost a větší tepelnou
odolnost.
CU-Sintrované brzdové desky (slinutý bronz) s velmi
vysokým výkonem a odolností na tepelnou únavu
materiálu.
Z toho jak ty desky popisuješ mi není jasné které z nich snesou větší teploty a vydrží víc kilometrů..
Proto ten test.... ať se to dozví nejen nejmenovaný výrobce, ale i široká motorkářská veřejnost......
tobig napsal:
Na vaše připomínky sem se těšil ze všeho nejvícKaždému kdo projevil zájem se na tomhle podílet nabídnu výběr směsi:
odolnost.
materiálu.
co ty bys jen dělal bez toho guglupana
Ty guglune to je opsáno přímo z el.katalogu velkoskladu
tobig napsal:
odolnost.
materiálu.
Z toho jak ty desky popisuješ mi není jasné které z nich snesou větší teploty a vydrží víc kilometrů..
Proto ten test.... ať se to dozví nejen nejmenovaný výrobce, ale i široká motorkářská veřejnost......
Querte majto pěkně zamotaně napsané jen co je pravda,ale sintr je pevnější a odolnější
Tobig mám pocit že někde ve vedlejším vláknu byl nabízen jmenovkiní tvé ženy nějaký prostředek domácích potřeb jen ji Prezi odpojil baterky,kápni božskou,že už nejsou kšeftymáš v poslední době nějak moc času
Upravil motoblb dne 14-12-2011 22:21
tobig napsal:
odolnost.
materiálu.
Querte majto pěkně zamotaně napsané jen co je pravda,ale sintr je pevnější a odolnější
Tobig mám pocit že někde ve vedlejším vláknu byl nabízen jmenovkiní tvé ženy nějaký prostředek domácích potřeb jen ji Prezi odpojil baterky,kápni božskou,že už nejsou kšeftymáš v poslední době nějak moc času
A jsem odhalen...
Marečku, jen se snažím Ti držet vlákno v topu... a troškou humoru zpříjemnit den.....
Tobigajz máme za sebou společně nějakou tu motodovolenou,nějaké ty kilometry,nějaké nákupy i prodeje,víme co jeden od druhého čekatPokud mi chceš ale zpříjemnit den,přijeď za mně udit
Upravil motoblb dne 15-12-2011 07:25
testera pro výtvory z udírny? i když to bude vypadat, že můj příspěvek je až pod příspěvkem 3X, přesto se hlásím jako první
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
motoblb napsal:
Tobigajz máme za sebou společně nějakou tu motodovolenou,nějaké ty kilometry,nějaké nákupy i prodeje,víme co jeden od druhého čekatPokud mi chceš ale zpříjemnit den,přijeď za mně udit
Přirozeně díš pravdu příteli, čas strávený v tvé blízkosti byl pro mne svátkem.... jsi dobrý parťák....
ale
heh, někdy nevím, co můžu čekat sám od sebe.... to jen abys nebyl náhle překvapen....
Qwerte,dovolil sem si přesunout dialog tam kam by měl patřit-Jen tak mimochodem,začal jsem testovat tvé darované brzd.desky NHC.Zatím jen zadní,nasazeny spolu s novým kotoučem..Brzdí skvěle za sucha i v bahně.. Životnost teprve posoudím..
motoblb napsal:
Qwerte,dovolil sem si přesunout dialog tam kam by měl patřit-Jen tak mimochodem,začal jsem testovat tvé darované brzd.desky NHC.Zatím jen zadní,nasazeny spolu s novým kotoučem..Brzdí skvěle za sucha i v bahně.. Životnost teprve posoudím..
V pořádku..
Zatím najeto asi 1000km s tímto kotoučem ,,domácí výroby,,
''
''